Baldwin Vision Systems

Baldwin Vision SystemsNovi paket Defender podatkovno vezanih tehnologija omogućuje vam brzo prepoznavanje, praćenje i uklanjanje nedostataka u ispisu. Znajući gdje su nedostaci i posjedujući alata za njihovo lako uklanjanje uvelike smanjujete rizik od povrata, tužbe, izgubljenog posla i narušene reputacije. Lako isporučite savršenu kvalitetu ispisa bez nedostataka vlasnicima robnih marki i naručiteljima – i odmah podignite svoju ljestvicu.

Defender 100% Inspection ™ koristi najnaprednije algoritme u industriji za otkrivanje nedostataka za brzu klasifikaciju svake greške, donoseći odluke o boljoj kvaliteti ispisa. Jedinstveni algoritmi samoučenja prate mogućnosti tiska i automatski primjenjuju optimalne tolerancije inspekcije na svaki posao.

Defender Data Central® nudi inteligentniji pregled/inspekciju ispisa korištenjem vizualnih mapa svake pregledane role. Operatori kontrole kvalitete mogu analizirati raspodjelu, broj i vrstu nedostatka. Područja izvan tolerancije se identificiraju za uklanjanje, a mogu se generirati izvješća o kvaliteti vezana uz nalog posla.

Defender Waste Manager ™ može se povezati s opremom za premotavanje, rezanje i razrezivanje kako bi automatski kontrolirao kad se zaustave/odbiju, što omogućava brzo i jednostavno uklanjanje oštećenog materijala.

Pomoću Defender tracking workflow-a moguće je ukloniti sve nedostatke izlaznog proizvoda, pružajući savršenu kvalitetu vlasnicima robnih marki i naručiteljima. Također, na temelju specifikacija vaših kupaca, moguće je donijeti taktičke odluke o tome koje nedostatke treba i koje ne treba uklanjati. To osigurava maksimalan prinos i maksimalnu profitabilnost, posao za poslom.

Defender 100% Inspekcija nadgleda cijelu mrežu 100% vremena kako bi otkrio i upravljao nedostacima kao što su točke, pruge, odstupanja boje, mutni ispis, nabori, rupice (pinholes), mrlje i bilo koji drugi slučajni nedostaci.

 

Baldwin Vision Systems

Defender Data Central nadgleda, kontrolira, pohranjuje i generira izvješća kako o aktivnim tako i o povijesnim podacima kako bi optimizirao kontrolu kvalitete.

Defender Waste Manager izravno komunicira s vašom opremom za konvertiranje i automatizira je za optimizaciju uklanjanja otpada.