Dani otvorenih vrata

SAMHABER OPEN HOUSE 15.3. i 16.3. 2018. u St. Marienu, Austrija.

Od inovativne tehnologije bit će predstavljena tri stroja:

BSR 550 BASSIC-roto štanca (Bograma) – prednosti: kratko vrijeme pripreme, jednostavna primjena, ekonomičnost i isplativost; prikladno za štancanje, zarezivanje (ricanje), perforiranje i oblikovanje reljefa na različitim proizvodima tisaknih u offsetu i digitalnom tisku.

bsr 550

 

 

 

 

 

MBO K80 – kombinirani stroj za savijanje (falcanje) za B1 formate., za proizvodnju knjižnih araka, flyera i sl. proizvoda za srednje naklade. Stroj radi pri brzini od 230 m/min te nudi opsežan niz standardne opreme i višestrukih automatskih opcija. Opremljen s paletnim ulagaćim uređajem i 6 ploča za savijanje (paralelno savijanje, savijanje džepom). Za križno savijanje ima Z2 jedincu i A700 jedinicu za izlaganje.

k-80

 

 

 

 

 

BDT – ulagaći stroj u kombinaciji s jedinicama za biganje, perforiranje, rezanje (od proizvođača Herzog+Heymann) – koristit će se za biganje i perforiranje kartona veće gramature, koje je omogućeno CP aplikatorom (proizvođačTech-ni Fold) koji je instaliran unutar jedinice za biganje. CP aplikator omogućava istodobnu operaciju perforiranja i biganja. Ovaj alat za biganje je prikladan za kartone do 350 g/m2. Sprječava pucanje vlakana tijekom savijanja.

BDT ulagaći uređaj objedinjuje tzv. „tornado tehnologiju“ čime je omogućeno ulaganje araka veće gramature i manjih formata.

 

 

 

 

 

Ukoliko želite iskoristiti ovu priliku i prisustovati na eventu SAMHABER OPEN HOUSE, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: tomislav.matisic@grafmatusluge.hr