Izdvajamo iz ponude proizvode sa ISEGA certifikatom

ISEGA certifikat


SCHWEGO SOFT 1000 A – dodatak otopini za vlaženje (pufer) u offsetnom tisku za tisak bez alkohola (IPA) ili smanjenje alkohola u ofsetnom tisku na arke.

SCHWEGO MAT 8443 – sredstvo za pranje valjaka i offsetne gume (bez hlapljivih organskih spojeva), za automatsko i ručno pranje u ofsetnom tisku na arke, posjeduje FOGRA certifikat. 

fograIzdvajamo iz ponude ISEGA certifikat - tisak za prehrambenu ambalažu


SCHWEGO CREAM 8192 pasta za čišćenje valjaka za bojanje (bez hlapljivih organskih spojeva) u ofsetnom tisku na arke i iz role.

SCHWEGO POWER CLEAN 8430 – sredstvo za čišćenje sa širokim područjem namjene – za uklanjanje ostataka boje i ljepila s različitih dijelova stroja (bojanika, vratila, ulagaćih valjaka, prijenosnika, valjaka za savijanje i transportnih valjaka, alata za savijanje, rakela itd.)

Izdvajamo iz ponude ISEGA certifikat - tisak za prehrambenu ambalažulow emission


BS 30 – ekološki prihvatljivo multifunkcionalno ulje, bez mineralnih ulja, aromatskih spojeva i silikona.

Široka namjena multifunkconalnog ulja, često se koristi kao pomoćno sredstvo u industriji – sredstvo za podmazivanje, zaštitu od korozije, uklanja vlagu, sredstvo za otpuštanje zaglavljenih dijelova.

Pošto ne sadrži mineralna ulja, aromatske spojeve i silikon nudi niz prednosti:

zaštita okoliša i zaštita zdravlja korisnika. Proizvod ima visoku točku plamišta i slabiji miris biljnog ulja za razliku od ulja koja se nude na tržistu (većinom su na bazi mineralnog ulja, imaju tipičan intenzivni miris i lako zapaljivi su).

BS-30