Naslovnica backup

_______

[huge_it_slider id=”2″]

Mogućnost isporuke manjih količina robe

uz plaćanje po predračunu

Kontaktirajte nas

pošaljite upit!

[ps2id id=’some-id4′ target=’#id + div’]

Zastupstva

_______

[ps2id id=’some-id2′ target=’#id + div’]

Proizvodi

_______

[primary_portfolio_grid qty=”9″]

[ps2id id=’some-id3′ target=’#id + div’]

O nama – Grafmat usluge

_______

O nama Grafmat usluge

Tvrtka Grafmat usluge d.o.o. je na tržištu grafičke industrije prisutna 10 godina. Naši djelatnici imaju preko 23 godina iskustva rada na tržištu grafičke industrije. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Kanalski put 1, a djelujemo na području cijele Hrvatske i šire regije. Naša osnovna djelatnost je zastupanje i distribucija repromaterijala u grafičkoj industriji.

Zastupamo vodeće tvrtke u grafičkoj industriji: Bernd Schwegmann GmbH (Njemačka), Continetal Contitech (Njemačka), Van Son Liquids B.V. i Royal Dutch Printing Inks Factories Van Son (Nizozemska), Sauer Austria GmbH (Austrija), Planatol Group (Njemačka), Baldwin Technology GmbH (Njemačka), Bograma AG (Švicarska), Schuite&Schuite Druckfarben (Njemačka), PrintHouseService GmbH (Njemačka), Schur Packaging Systems (Švedska), Hohner GmbH (Njemačka). Većina spomenutih tvrtki ne spada u domenu multinacionalnih kompanija već su to privatne tvrtke koje su godinama prisutne na tržištu država Europske unije i svijeta.

Naše poslovanje se temelji na ponudi specijalnih proizvoda i tehničkih rješenja koji se koriste u tisku. Zajedno uz profesionalnu podršku naših dobavljača, svojim znanjem i pristupom pronalazimo rješenja za naše kupce.

Upoznati smo sa svakom novom promjenom u grafičkoj industriji te u skladu sa svjetskim trendovima i novim tehnološkom rješenjima implementiramo u našu paletu proizvoda kvalitetna i nova rješenja. Pratite naše objave u rubrici novosti. Dobitnici smo digitalnog certifikata – bonitet izvrsnosti.

Digitalni certifikat - bontet izvrsnosti

Naši klijenti

_______

Surađujemo s velikim brojem offsetnih tiskara i fleksotiskara, a samo neki od naših Kupaca koji su nam ukazali povjerenje su:

Gdje se nalazimo

_______

[ps2id id=’some-id’ target=’#id + div’]