O nama

_______

Tvrtka Grafmat usluge d.o.o. je na tržištu grafičke industrije prisutna 10 godina. Naši djelatnici imaju preko 23 godina iskustva rada na tržištu grafičke industrije. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, Ilica 139, a djelujemo na području cijele Hrvatske i šire regije. Naša osnovna djelatnost je zastupanje i distribucija repromaterijala u grafičkoj industriji.

Zastupamo vodeće tvrtke u grafičkoj industriji: Bernd Schwegmann GmbH (Njemačka), Continetal Contitech (Njemačka), Siegwerk (Njemačka), Royal Dutch Printing Inks Factories Van Son (Nizozemska), Sauer Austria GmbH (Austrija), Planatol Group (Njemačka), Baldwin Technology GmbH (Njemačka), Bograma AG (Švicarska), Schuite&Schuite Druckfarben (Njemačka), PrintHouseService GmbH (Njemačka), Schur Packaging Systems (Švedska), Hohner GmbH (Njemačka). Većina spomenutih tvrtki ne spada u domenu multinacionalnih kompanija već su to privatne tvrtke koje su godinama prisutne na tržištu država Europske unije i svijeta.

Naše poslovanje se temelji na ponudi specijalnih proizvoda i tehničkih rješenja koji se koriste u tisku. Zajedno uz profesionalnu podršku naših dobavljača, svojim znanjem i pristupom pronalazimo rješenja za naše kupce.

Upoznati smo sa svakom novom promjenom u grafičkoj industriji te u skladu sa svjetskim trendovima i novim tehnološkom rješenjima implementiramo u našu paletu proizvoda kvalitetna i nova rješenja. Pratite naše objave u rubrici novosti. Dobitnici smo digitalnog certifikata – bonitet izvrsnosti.

Digitalni certifikat - bontet izvrsnosti