OXIFAST serija brzosušećih ofsetnih boja

vanfonUkoliko imate potreba za brzosušećim bojama, OXIFAST je najbolji izbor vrste boje. OXIFAST je višenamjenska i brzosušeća procesna serija boja s kontroliranim balansom “boja – voda” i odličnom stabilnošću na stroju kroz cijeli proces tiska. Osim navedenog, OXIFAST je serija jakih boja koje osiguravaju brz proces rada i efikasnost u tiskarama s minimalnim zastojima.

 

OXIFAST boja se bazira na najnovijoj tehnologiji veziva za boje čime se postiže savršena prikladnost za najnovije generacije ofsetnih tiskarskih strojeva na arke, proizvedeno je u skladu s normom ISO-2846-1, stoga su i otisci u skladu s normom ISO 12647-2. Oxifast boje omogućavaju odlično sušenje otiska na svim vrstama papira i kartona, od sjajno premazanog, nepremazanog do recikliranog papira.

 

OXIFAST procesne boje nisu “duct fresh” (ne ostaju svježe u bojaniku), ali u zamjenu nude tiskarima najbrže sušenje (penetracijom i oksidacijom). Rezultat toga je jednostavno korištenje boje s odličnom stabilnošću na stroju za široki raspon tiska, na malim, srednjim i velikim formatima offsetnih strojeva.
Oxifast procesne boje nisu prikladne za ambalažu bez funkcionalne barijere u prehrambenoj industriji.

PREDNOSTI:

– Prikladno za sve vrste ofsetnih tiskarskih strojeva na arke

– Tisak u skladu s normom ISO 12647-2

– Niska ljepljivost

– Prikladno za uporabu s vodenim lakovima, UV lakovima i kod plastificiranja

– Ekstremno brzo podešavanje i sušenje boje

– Velika otpornost na otiranje

– Kompatibilno s IPA i zamjenskim sredstvima za IPA

– Brzo podešavanje, manje stajanja