Spajanje T&K Toka i Van Son printing inks

van son liquids
van son liquids

T&K TOKA, jedan od vodećih međunarodnih dobavljača offsetnih tiskarskih boja i UV boja za komercijalni tisak i ambalažni tisak preuzeo je ROYAL DUTCH PRINTING FACTORIES VAN SON B.V.

Van Son kao član T&K TOKA grupe nastavit će s proizvodnjom pod renomiranim brandom Van Son.

Kombinacijom i integracijom T&K TOKA i VAN SON proizvoda moći ćemo pružiti prednost našim kupcima u vidu  sveobuhvatnog portfolia proizvoda i šire tehnološke stručnosti.

„Ovaj ugovor je savršen spoj“ rekao je g. Wim van Mastrigt, generalni direktor Van Sona. Ne samo da su naši proizvodi komplementarni, već je T&K TOKA idealan vlasnik naše organizacije. Kako posjeduju bitnu veliku strukuturu, osigurat će mnoge prilike za naše distributure širom svijeta da se unaprijede na svojim tržištima. Uvjereni smo da će ova kombinacija snaga ponuditi mnoge prednosti i realne alternative mnogim tiskarama diljem svijeta.“

Strateškim investiranjem u Van Son, T&K TOKA postavlja okvire poboljšanja svoje pozicije posebno u Europi i USA dok u isto vrijeme ostaje lojalan principima menađžmenta „Tehnologija&Ljubaznost“ koji predstavljaju obvezu ponude visoke kvaltete i proizvoda koji su jednostavni za korištenje,  što je bila osnova uspjeha proteklih 70 godina u Aziji. T&K TOKA proizvodi široki raspon boja, a specijalizirani su u proizvodnji UV boja (offset, leterpress, fleksotisak).

AKVIZICIJA SIEGWERK I VAN SON LIQUIDS

SIEGWERK, jedan od vodećih međunarodnih dobavljača tiskarskih boja za ambalažni tisak i etikete preuzeo je VAN SON LIQUIDS B.V.

Ovom akvizicijom dolazi do spajanja stručnosti i tehnološkog „know – how“ (znanja i iskustva)  čime se dodaju značajne prednosti proizvodu i našim kupcima.

Van Son Liquids nudi visoko kvalitetna rješenja boja na bazi vode poznate po svojoj odličnoj konzistenciji i koje zadovoljavaju najnovije standarde i tehnologiju.

Siegwerk ovom kupovinom proširuje svoje poslovanje u regiji Beneluxa te nastavlja rasti u Europi kao dobavljač boja na bazi vode. Ugovor uključuje prijenos svih tehničkih stručnosti, portfolio proizvoda i opreme za proizvodnju. Kao novi član Siegwerk grupe, Van Son Liquids mijenja ime u Siegwerk Hilversum B.V., dok brand proizvoda Aquabase +, ostaje pod istim nazivom.

Uvjereni smo da ćemo našim kupcima moći ponuditi rješenja i usluge na dosadašnjim visoko kvalitetnim razinima.