ULTIMAX – nova razina boja za konvencionalni offset, bez kobalta

Danas se tiskari susreću s nizom izazovnih zahtjeva što se tiče ekološke odgovornosti, od uklanjanja kemikalija, smanjenja potrošnje do tiskanja na recikliranim papirima. Van Son takvu zelenu incijativu dovodi na višu razinu predstavljajući ULTIMAX boju koja ne sadrži kobalt.
Univerzalna offsetna “fresh” boja. Odlična stabilnost i ponašanje u tisku – intenzivne boje, brzo podešavanje i sušenje omogućavaju brzi proces rada i efikasnost s minimumom zastoja. ULTIMAX procesna serija boja je proizvedena u skladu s normom ISO 2846-1 i 12647-2.

ULTIMAX boja je kompatibilna za sve offsetne konvencionalne strojeve za tisak na arak, za jednostrani tisak i obostrani tisak (4+4) u jednom prolazu te je prikladno za velike brzine tiskanja bez pojave kondenzacije.
ULTIMAX boja je prikladna za širok raspon završnih radnji te osigurava potrebnu fleksibilnost za tisak na različitim podlogama, uključujući gloss/silk/mat premazane papire kao i nepremazane/ili reciklirane papire i kartone. ULTIMAX boja nije prikladna za pakiranja u prehrambenoj industriji koja nemaju funkcionalnu barijeru.

ULTIMAX procesna serija: ekološki prihvatljiv izbor koji podržava održivost u vašim tiskarskim operacijama.

– Ne sadrži kobalt
– Otisci u skladu s normom ISO 12647/2
– Odlična stabilnost u tisku
– Brzo sušenje i dobra otpornost na otiranje
– Prikladno za uporabu s vodenim lakovima, UV lakovima i plastificiranjem
– Boja može stajati u bojaniku – “fresh boja” (24/7)
– Kompatibilno s IPA i zamjenom za IPA
– Niska ljepljivost
– Dobar sjaj

ultimax